dijous, 5 d’abril del 2007

EL COMPOSTADOR DE L’HORT

En el darrer Reciclus 11, esmentaven que el compostador ja funcionava. Hores d’ara podem dir que treballem per obtenir la nostra primera partida de compost sotmetem la matèria orgànica a un procés de transformació per adquirir un adob natural.

Dos cops per setmana recollim les restes orgàniques del menjador (restes seleccionades de fruita i verdura). Com a resultat obtindrem l’adob necessari per renovar les substàncies que les plantes necessiten absorbir durant el creixement en el seu cicle vital.
Els encarregats de fer-ho han estat els nens i nenes de cinquè, qui al llarg de la setmana vetllen pel seu bon funcionament (remenant la matèria orgànica i airejant-la un cop cada 15 dies aproximadament ).

Des de Reciclus volem felicitar de tot cor a en Damià, pare de l’escola, per l’ajut i assessorament rebut en la posada en marxa de l’hort i el compostador. També volem agrair la col·laboració dels mestres, cuineres, monitors i monitores, i especialment a tots els nens i nenes de l’escola per fer cada dia més bonic l’hort.